Om oss

om oss.jpg

Velkommen til Øverland & Co AS, et firma med dype røtter og en sterk forpliktelse til våre kunder. Vi ble etablert i 1972 som en spesialist innen bil-lakkering med hovedfokus på Standox-lakk i Møre og Romsdal. Gjennom årene har vi vokst og utviklet oss ved å legge til flere leverandører og utvide vårt tjenestetilbud. Nå er hovedfokuset i større grad på industrivarer, og spesielt vår arbeidsklesavdeling er vi så vågale at vi kaller en av Norges flotteste.

Vår Historie

I begynnelsen var vi primært en leverandør av Standox-lakk til bilverksteder i Møre og Romsdal. Vår dedikasjon til kvalitet og service gjorde oss raskt til en foretrukken partner i regionen. Etter hvert utvidet vi vårt utvalg av produkter og tjenester for å møte behovene til våre kunder enda bedre.

I 2014 tok vi et stort skritt ved å inkludere Milwaukee Power Tools i vårt sortiment. Dette gjorde oss til en helhetlig leverandør for mange yrkesfagfolk i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. I tillegg utvidet vi vårt sortiment til å inkludere verneutstyr som sko og klær, som nå utgjør en betydelig del av vår omsetning.

Fra våre beskjedne begynnelse med kun 3 ansatte så sent som 2013, har vi vokst til å bli et team på hele 17 dedikerte personer og over hundre års erfaring. Vi har vårt daglige virke i Fannestrandvegen, hvor vi ikke bare driver en butikk, men også produserer spraybokser med farge tilpasset din fargekode. Vi trykker også din logo på arbeidstøyet ditt mens du venter, og tilbyr dermed en unik og rask service. Uansett hvor du befinner deg i vårt langstrakte land skal vi nå kunne betjene deg på best mulig måte, også ved hjelp av nettbutikken, som vi er glade for at du tok turen innom.

Vi er stolte av vår historie og vår evne til å tilpasse oss kundenes behov. Øverland & Co AS er forpliktet til å fortsette å vokse og tilby høykvalitetsprodukter og tjenester til våre kunder.

Våre Verdier

Våre kjerneverdier danner grunnlaget for vårt arbeid:

  • Kundetilfredshet: Våre kunder er vår høyeste prioritet. Vi streber etter å forstå deres behov og levere produkter/tjenester som overgår forventningene.

  • Innovasjon: Vi er dedikerte til kontinuerlig forbedring og nyskapning. Vi søker stadig etter bedre måter å betjene våre kunder og utvikle våre produkter/tjenester.

  • Integritet: Ærlighet, etikk og profesjonalitet er fundamentet for vårt arbeid. Vi tar våre forpliktelser alvorlig og handler alltid i samsvar med høyeste standarder.

Velg Øverland & Co AS

Vi oppfordrer deg til å velge Øverland & Co AS som din leverandør for alt det flotte vi har å tilby. Vårt erfarne team er klare til å betjene deg, og vi ser frem til å være din pålitelige partner i mange år fremover.

Takk for at du vurderer Øverland & Co AS som din leverandør. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg her.