3M HALVMASKE 4255+

Varenr.
4255+
Lager
Fjernlager - 4-10 dagers leveringstid
Pris
kr 408,84

3M™ Vedlikeholdsfrie gjenbrukbare støvmasker i 4000+-serien er en serie med enkle støvmasker som er klar til bruk med integrert patron og filtre. En forbedret utåndingsventil gir lavere pustemotstand ved utånding, og masken har en myk og fleksibel ansiktstetning som er allergenfri. En forseglbar oppbevaringspose for praktisk og hygienisk oppbevaring og transport følger med.

Få effektiv, brukervennlig og komplett åndredrettsvern med 3M™ Vedlikeholdsfrie gjenbrukbare støvmasker i 4000+. En forbedret utåndingsventil gir lavere pustemotstand ved utånding, som igjen gir svært god komfort. 4000+ har en teksturert ansiktstetning som er myk, allergenfri og silikonfri, og gir deg beskyttelse mot en rekke gasser, damper og skadelige partikler. Den velbalanserte masken med lavprofildesign, har en sentralt plassert utåndingsventil som reduserer oppbygging av varme og fuktighet inne i masken, slik at du kan jobbe komfortabelt selv i varme og fuktige omgivelser. De integrerte filtrene er vedlikeholdsfrie. Maskene brukes i henhold til lokale bestemmelser, og hele masken byttes når filtrene er tette/mettet eller i henhold til gjeldende rutiner. Justerbare hodestropper gir stor fleksibilitet og vil passe de fleste brukere. Stroppene festes og strammes enkelt. Masken har to store filtre med aktivt karbon og lav pustemotstand. Design med lav profil gir bedre sidesyn. Tilgjengelig i fire modeller. En forseglbar oppbevaringspose for praktisk og hygienisk oppbevaring følger med. Posen kan også brukes ved transport. *Pustemotstanden ved utånding fra 3M™ 4000+ er redusert med >30 % for 120 liter/minutt maksimal utåndingsflyt og >35 % for 160 liter/minutt sammenlignet med 3M™ 4000 serien. Resultatene er målt av 3M i 2017 under laboratorieforhold. De viste pusteverdiene er bare eksempler.

  • En forbedret utåndingsventil gir lavere pustemotstand ved utånding, som igjen gir svært god komfort.
  • Godt balansert design med lav vekt
  • Integrerte filtre betyr at den er klar til bruk og vedlikeholdsfri
  • Myk, tettsittende ansiktstetning i teksturert, allergenfritt materiale
  • Justerbare hodestropper og nakkestropper som er enkle å feste
  • Sentralt plassert utåndingsventil reduserer oppbygging av varme og fuktighet inne i masken i varme og fuktige omgivelser
  • Tilgjengelig i fire modeller
  • En forseglbar oppbevaringspose for praktisk og hygienisk oppbevaring og transport følger med.
  • En forseglbar oppbevaringspose for praktisk og hygienisk oppbevaring og transport følger med.
EAN
4054596256293

Relaterte varer

SKYDDA SVEISEBRILLE AMIGO FOCAR X.5
kr 312,70 Eks. MVA
3M  6055 FILTER MOT GASS OG DAMPER A2
kr 209,57 Eks. MVA
SUNDSTRØM GASSFILTER SR294 ABE2
kr 346,31 Eks. MVA
3M MASKE MOT ORGAN.DAMP/STØV
kr 424,17 Eks. MVA
SUNDSTRØM PUSTELUFTSLANGE SR358 15M
kr 3 690,00 Eks. MVA