PS-60731-7D-K-4-S3-SRC.jpg

BICAP DOLPHIN K4 S3 SRC SVART/BLÅ

Varenr.
PS60731/7D
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 090,00

DOLPHIN er en meget solid sikkerhetssko i S3-kategorien med overdel i vanntett mikrofiber og tåbeskyttelse med over-kappebeskyttelse i PU-materiale. På den høye delen av overdelen finnes et ventilasjonssystem kalt PRO AIR waterblock med høy pusteevne.

Denne nye sålen er i dobbel tetthet av polyuretan med en tredimensjonal profil som garanterer utmerket grep på enhver type overflate ved å absorbere støt mot hælen, og unngå støt til ryggraden og de nedre lemmer.

Stabiliteten i skoen garanteres av stabilitetssystemet på hælen, som tillater en riktig gange og en bedre vektfordeling langs hele foten, med fordeler for kroppen, spesielt på ryggen og leddene.

Vekten av skoen er redusert takket være bruken av den ultralette Flex Textile Plate anti-perforasjonsplaten, en innovativ flerlags tekstil for beskyttelse av sålen på foten og den kompositt-tåhetten som er 50% lettere enn ståltåhette.

Komfort garanteres av Memory Foam-innersålen laget med tredelt åpen-celle-materiale med høy tetthet av polyuretan, svamp og perforert mikrofiber for svetteabsorpsjon.

Sikkerhetsskoene har en sklisikker, antistatisk, slitesterk, olje- og hydrokarbonresistent såle.

Anbefales for bygg- og anleggsbransjen og tung industri.

 

- Øvre del: pustende og vanntett høy kvalitet mikrofiber + reflekterende innsatser + nylon + vanntett "PROAIR" luftsystem og STABILITY SYSTEM i hæl

- Fôr: pustende med høy dampgjennomtrengelighet

- Tåhette: kompositt

- Mellomsåle: ikke-metallisk FLEX TEXTILE PLATE

- Såle: polyuretan med dobbel tetthet

- Størrelser: 39/48

Relaterte varer

ELTEN LAURENZO BOA LOW S3
kr 2 682,00 Eks. MVA
ELTEN LENA BOA LOW ESD S3
kr 3 025,00 Eks. MVA
SIEVI AIR R3 ROLLER S3
kr 3 011,00 Eks. MVA
ELTEN RENZO LOW
kr 1 819,00 Eks. MVA
SOLID GEAR VENT 2 S1P BOA LOW
kr 2 459,00 Eks. MVA